Fotók vásárlása honlapokhoz, kiadványokhoz

Honlap, kiadvány, banner készítésénél szükségünk lehet legális, liszensszel rendelkező fényképekre, fotókra, bannerekre, ikonokra, vektoros illusztrációkra.

A képek megvásárlása már nem is lehetne egyszerűbb. Írja be a keresőbe milyen képet keres, a szűrővel állítsa be a kívánt kép típusát, válassza ki a szükséges képméretet.
Fizetésnél választhat Előfizetés, Vedd és Vidd opció.

 

Fotóvásárlás árak, letöltési csomagok, előfizetés

Fotók vásárlása honlapokhoz, kiadványokhoz

Kép forrása: hu.123.com

 

Fotók vásárlása

 

>> BELÉPÉS A FOTÓ ÁRUHÁZBA

 

 

Több millió fotó, vektoros grafika, mozgókép és audió

Fotók keresése kulcsszavak, kereső kifejezések, kategóriák alapján

A fotók keresése kulcsszó, kereső kifejezés vagy kategóriák alapján történik. Írja be a keresőbe, milyen témájú képet keres (pl. iroda, elfoglalt üzletember, ikonok, business, services, computer icon, stb.).

A fotóáruház elérhető magyar, angol, német, spanyol, francia, olasz, lengyel, és még sok más nyelven is.

Online fotó vásárlás. Regisztrációt követően a megadott felhasználó névvel és jelszóval léphetünk be saját adminisztrációs felületünkre, ahol online megvásárolhatók a kiválasztott fotók, képek. A megvásárolható képek ára a letöltési mérettől függ. Honlapokhoz elég a kisebb méreteket megvásárolni, nyomtatandó kiadványokhoz nagyobb méret szükséges. Krediteket vásárolhatunk az oldalakon, az induló összegért a képmérettől függően 1-15 kép közötti mennyiséget tudunk letölteni. Ha ennél többre van szükségünk, érdemesebb a kedvezőbb árú, nagyobb krediteket (előfizetős csomagokat) megvásárolni. Fizethetünk PayPal-lal, dombornyomott bankkártyával.

 

Fotó – Kategóriák

Absztrakt, Állatok, Család, Divat, Egészség, Életmód, Emberek, Ételek, Esküvő, Kommunikáció, Közlekedés, Oktatás, Szépség, Üzlet, Ünnepek, Sport, Tájkép, Technológia, Utazás

 

Legális fotók vásárlása
A Webflotta Design a fotókat Partner Program keretében ajánlja. A fotók megvásárlása és a terméktámogatás is a hu.123.com oldalon történik.