CMS honlapok – WordPress telepítés

WordPress honlap készítése

Ha a WordPress keretrendszerét választja honlapja elkészítéséhez, hagyományos weboldalak, portfóliók, céges bemutatkozó weblap, szervezetek, óvodák, iskolák, sportegyesületek, éttermek, orvosi rendelők, esküvői honlapok, blogok, webáruházak fejlesztéséhez is egyaránt jó választás.


Honlap telepítés, honlapkészítés, webdesign

Testre szabott honlap megoldásokat kínálunk egyedi és fix áras ajánlatokkal. A honlap készítésekor fontos szempont a professzionális, letisztult design, a keresőoptimalizált szerkezet, a rövid betöltődési idő, reszponzív, mobilbarát megjelenés, fejleszthető funkciók, hosszútávú támogatás, gyors elkészülés, kedvező ár.


Professzionális, CMS honlapok

A készülő honlap, weboldal alapja lehet html, php, különböző CMS (Content Management System = Tartalomkezelő rendszer), sablonnal vagy egyedi grafikával, keresőoptimalizálással készült weboldal. A CMS honlapokhoz adminisztrációs felület tartozik, melyen keresztül sokkal egyszerűbb, gyorsabb, költséghatékonyabb a honlap fenntartása, frissítése, módosítása.

Telepítünk ingyenesen letölthető, magyar nyelvű, nyílt forráskódú (Open Source) tartalomkezelő rendszereket és php alapú fizetős CMS-eket is. A CMS rendszereket a honlap technikai igényeinek és megrendelőink számítógépes ismereteinek megfelelően ajánlunk.

FONTOS: A tárhelyen szükséges a php futtatás, .htaccess, Zend Optimizer, MySQL. Meglévő tárhely esetén megrendelés előtt tájékozódjon szolgáltatójánál, hogy a technikai feltételek adottak-e.

» Tekintse meg tárhely ajánlatainkat


Bemutatkozó HTML honlap

Tartalma: 4-5 db tartalommal feltöltött HTML honlapoldal, céges logó, céges arculati színek felhasználásával, előzetes egyeztetés alapján általunk ajánlott design felhasználásával.
Adatbázist nem igényel.


WordPress honlap telepítése

Tartalma: WordPress telepítése, oldalak tartalmi feltöltése kapott szöveggel, egy óra ingyenes oktatás az admin felület kezeléséhez, két hónap terméktámogatás, karbantartás, nyomon követés.

A honlap az adminisztrációs felületről böngészőből, online módosítható. Innen minden bővítmény/plugin elérhető, ami egy korszerű, modern honlap működtetéséhez szükséges. Korlátlan oldal, aloldal létrehozása, szerkesztése, módosítása beépített szerkesztővel, design módosítása, kódok beillesztése. A honlap fejleszthető, bővíthető különböző ingyenes és fizetős bővítménnyel (webáruház, galériák, katalógusok, stb.), a design bármikor lecserélhető vásárolt vagy egyedi  készítésű sablonra/témára.

Kérje ajánlatunkat, vegye igénybe díjmentes konzultációnkat. » Kérdezek


Honlap technikai karbantartás, frissítés

Ha elkészült a honlapunk, a folyamatosan megjelenő WordPress és bővítmény frissítéseket el kell végezni, hogy a honlapunk biztonságban legyen.
Ha szeretné WordPress weboldalának technikai karbantartását, frissítését ránk bízni, kérje ajánlatunkat.


Opcionális, honlappal kapcsolatos szolgáltatások

  • Egyedi honlapok tervezése
  • Honlapok felújítása, honlapok karbantartása
  • Keresőoptimalizálás, honlap monitorozás
  • Plusz oldalak (menük) készítése, feltöltése tartalommal
  • Banner készítés, banner tervezés, látványtervek
  • Arculat, logó tervezés
  • Tárhely ajánlatok
  • Honlap sablonok testreszabása