Online foglalás plugin WordPresshez

Fat Services Booking – Online foglalás plugin

Fat Services Booking – Szolgáltatások, találkozók online időpont foglalása

A FAT Service Booking automatizált online szolgáltatásfoglaló, időpontfoglaló bővítmény WordPresshez. Választható több helyszín, szolgáltató, különböző szolgáltatások. Remek megoldás a szolgáltatások időpontjainak lefoglalásához SPA szalonok, edzőtermek, klinikák, orvosi rendelők, szépségszalonok, szervizek, fodrászatok számára.

Részletek

Ezzel a trükkel szerkesztheted Facebookon a link előnézetet

16 aug 2018 Hasznos

Végleg megszűnt a Facebookon a link előnézet szerkesztési lehetősége. Eddig a megosztott link főcímét, leírását, megjelenő képét szerkeszteni tudtad, ha épp nem tetszett a megjelenő tartalom. Viszont van egy trükk, amennyiben Facebook oldallal rendelkezel, hogy továbbra is ízlésed szerint szerkeszthesd a megosztott link főcímét, leírását, thumbnail képét.

Részletek
WP költöztetés

WordPress költöztetése

6 febr 2018 Hasznos

Előfordulhat bárkivel, hogy a már felépített, működő WordPress honlapját valamely okból új tárhelyre kell költöztetnie. Mivel nemcsak néhány html oldalról, hanem egy tartalomkezelő rendszerről van szó, ezért nem elég csak átmásolni a tárhelyünkön lévő fájlokat.

Részletek
WP költöztetés

Tesztelünk és élesítünk

6 febr 2018 Hasznos

Amikor WordPress alapú weboldalt készítesz, előfordulhat, hogy nem szeretnéd megosztani rögtön az egészet a nagyközönséggel – csakhogy egy online szerkesztőnél ez nem is olyan egyszerű. Persze telepíthetsz egy localhost szervert a saját gépedre, de ha nem érzed magadat vérprofinak a számítástechnika területén, akkor valószínűleg jobban tetszene valami más megoldás. Szerencsére van is ilyen.

Részletek
wordpress szervíz

Telefonszám hívása kattintással

6 febr 2018 Hasznos

Ha mobilon nézünk egy weboldalt, szeretnénk egy kattintással telefonhívást kezdeményezni. Ha azt szeretnénk, hogy a honlapon megjelenő telefonszám azonnal hívható legyen, egy nagyon egyszerű kódrészletet kell beírni a html kódba.

Részletek

Online képszerkesztő

Ingyenes online képszerkesztő – pixlr.com

Ha nincs kéznél a PhotoShop…  A pixlr.com ingyenes képszerkesztő szoftverével online szerkeszthetjük fotóinkat. A legprofibb online szolgáltatás, kényelmes, gyors, sokat tud. Létrehozhatunk új képet, megnyithatunk számítógépünkről fájlokat, megadott URL címről, Facebook és más képtárból is válogathatunk.

A program JPEG, GIF, PNG, BMP, PSD és PXD fájlformátumokat kezel.

» MEGNÉZEM

Online képszerkesztő

Moments – Esküvői honlap design

WordPress esküvői honlap sablon

Egy sablon, sokféle design lehetőség. A Moments egy nagyon jól megtervezett, kiválóan strukturált és grafikailag ízlésesen megkomponált esküvői honlap design. Vizuálisan lenyűgöző és romantikus, funkciókban gazdag, innovatív, technológiai hozzáértéssel készült WordPress design. Egységes, funkcionális és modern design, amelyből rövid idő alatt saját, személyre szabott esküvői honlap készíthető. A Moments sablon tartalmazza a demo oldalakat, bemutatja az összes funkciót, és a számtalan személyre szabható lehetőséget.

A Moments az esküvővel és a párokkal kapcsolatos hasznos funkciókat is tartalmaz, melyek egyszerűbbé teszik az esküvő szervezését, mint pl. meghívók, a meghívottak visszajelzései, időpontok, helyszínek feltüntetése, vendégkönyv, fotó galéria, az esküvő programjának megosztása.

Search

+